طراحی وب‌سایت پزشکی

اولین گام ورود به دنیای جذاب مدیکال مارکتینگ، طراحی یک وب‌سایت پزشکی حرفه‌ای مبتنی بر نیاز بیماران و متناسب با سلیقه پزشک است. با وجود یک وب‌سایت پزشکی حرفه‌ای، بیماران می‌توانند بدون مراجعه حضوری به مراکز مختلف، پزشکان را مورد بررسی قرار داده و با کسب اطلاعات بیشتر درباره بیماری، به راحتی بهترین گزینه را برای خود انتخاب کنند. در گام بعدی بیماران می‌توانند به راحتی با پزشک ارتباط برقرار کنند و با صرف کمترین هزینه، پروسه درمان را آغاز کنند. تکرار این روند در نهایت منجر به شناخته‌تر شدن پزشک می‌شود.
اگر شما یک پزشک هستید و تصمیم دارید یک وب‌سایت حرفه‌ای برای مطب یا کلینیک خود طراحی کنید، یا از قبل وبسایت دارید و قصد تغییر و بهبود آن را دارید، بهتر است قبل از انجام هرگونه اقدامی، اطلاعات کافی در مورد اصول اولیه طراحی وب‌سایت پزشکی کسب نمایید.

ارائه اطلاعات دقیق

اولین و مهمترین اصل در طراحی وب‌سایت برای یک پزشک ارائه اطلاعات دقیق، واضح و روشن است. بیمار در هنگام مراجعه به وب‌سایت شما باید به سرعت با تخصص شما آشنا شود و بداند شما دقیقاً چه خدماتی ارائه می‌کنید. اطلاعات اضافی تنها بیمار را سردرگم می‌کند.

ارائه محتوای مناسب

اگرچه تخصص پزشک، دستاوردها و افتخارات، سابقه، اطلاعات تماس، آدرس، خدمات، دستگاهها و امکانات مطب از اهمیت بالایی برای بیمار برخوردار هستند، اما مراجعه کننده تمایل دارد که با یک جستجوی کوتاه در سایت، محتوای مناسبی نیز دریافت کند.

استراتژی محتوای پزشکی

اطلاع از اینکه شما چه محتوایی را در چه زمانی و چگونه در وب‌سایت بارگذاری می‌کنید اهمیت زیادی دارد. داشتن استراتژی محتوایی علاوه بر نمایش بهتر وب‌سایت شما در موتورهای جستجو، باعث ارتقاء رتبه وب‌سایت در گوگل نیز می‌شود.

سؤالات پر تکرار

حتما برای وب‌سایت خود لیستی از سؤالات پرتکرار مرتبط با تخصص خود آماده کنید. این لیست نه تنها باعث کمتر شدن ابهامات در ذهن بیمار می‌شود، تسلط شما به موضوع را نیز کاملا نمایان می‌کند.

استفاده از عکس و گرافیک زیبا

در مرحله طراحی وب‌سایت پزشکی خود، در مورد مخاطب پسند بودن گرافیک بسیار وسواس به خرج دهید که اثرگذاری بسیار زیادی بر ذهن او دارد. همچنین سعی کنید از مطب یا کلینیک خود تصاویر با کیفیتی تهیه کنید و در وب‌سایت خود قرار دهید.

استفاده از ویدئو

با استفاده از نیروی متخصص، از بخشهای مختلف و امکانات مطب و همچنین نمونه کارهای خود، ویدیوهای حرفه‌ای تهیه و در وب‌سایت پزشکی خود آپلود کنید. این کار علاوه بر اینکه باعث شناخت دقیق و واقعی‌تر بیمار از شما می‌شود، باعث ارتقاء رتبه شما از نظر موتورهای جستجو به ویژه گوگل می‌شود، چراکه بیمار زمان بیشتری را در سایت شما سپری می‌کند.

امکان ارتباط دوطرفه

امکان برقراری ارتباط بین بیمار و پزشک، از جمله مهمترین المانها در طراحی یک وب‌سایت پزشکی محسوب می‌شود. حتما باید در سایت شما یک بخش "ارتباط با ما" وجود داشته باشد که بیمار به راحتی بتواند با شما ارتباط برقرار کند و پاسخ سؤال خود را دریافت کند.

کال تو اکشن (CTA)

CTA یا کال تو اکشن به هر اقدامی گفته می‌شود که بیمار در هنگام جستجو در سایت در پاسخ به درخواست شما انجام می‌دهد، مانند پر کردن یک فرم، کلیک کردن بر روی یک لینک و غیره. این کار تأثیر زیادی در ارتقاء رتبه سایت شما در گوگل دارد.

اینها نکاتی بود که شما به عنوان یک پزشک باید از آنها اطلاع دقیق داشته باشید، اما نقش ما به عنوان طراح وب‌سایت پزشکی شما چیست؟

دیجی‌هلسینگ به عنوان مجری طراحی وب‌سایت شما، نکات زیر را در طراحی خود مدنظر قرار می‌دهد؛

  • طراحی گرافیک اختصاصی

       طراحی گرافیک زیبا با بررسی دقیق نیاز بیماران

       طراحی رابط کاربری و تجربه کاربری (UI/UX)

  • رسپانسیو بودن وب‌سایت

       نمایش صحیح سایت در ابزارهای ارتباطی مختلف مثل گوشی، تبلت و لب‌تاب

  • رعایت اصول سئو

       کدنویسی سایت به صورت بهینه و متناسب با استانداردهای W3C

  • سرعت بالا

       طراحی سایتی سبک با سرعت لود بالا

  • امنیت بالا

       حداکثر ضریب ایمنی در برابر هرگونه تهدید خارجی

  • میزبانی هاست

       ارائه خدمات هاستینگ با بهترین دیتاسنترهای داخلی و خارجی

  • مدیریت وب‌سایت

       طراحی استراتژی و تولید محتوای مستمر

  • اتصال به شبکه‌های اجتماعی

       اینستاگرام، فیسبوک، توئیتر، پینترست، تلگرام و …

  • پشتیانی و بروزرسانی وب‌سایت

مشاوره رایگان دیجی‌هلسینگ